nlc.hu
Életmód

Magára tetováltatta a pasija nevét, aztán rá egy hétre szakítottak

Hatalmas betűkkel magára tetováltatta a pasija nevét, aztán egy héttel később szakítottak

Borzasztó kínossá vált a szakítás után, hogy magára tetováltatta a barátja nevét.
Tetoválás

Sok ember tudna arról mesélni, hogy megbánta, hogy tetoválást csináltatott. De valószínűleg csak kevesen kerültek olyan helyzetbe, mint Ashlyn Grace.

A 21 éves nő a TikTokon mutatta meg, hogy óriási betűkkel a hátára tetováltatta a barátja nevét, akit ráadásul nem is Joe-nak, hanem Alexandernek hívnak. Így a felirat a nyakától egészen a derekáig fut a hátán. De alig egy héttel azután, hogy a tetoválás elkészült, a pár viharosan szakított egymással.

@..ashlyn.grace

Reply to @jennaquinoness his mom texts me sometimes to make sure i haven’t covered it yet ##KFCSecretMenuHacks ##SaveIt4TheEndZone ##foryou ##fyp ##foryoupage

♬ original sound - ashlyn grace

A kommentelők le voltak döbbenve, hogyan járt a fiatal nő, de a tetoválás mérete is meglepte őket, azt írták, sosem láttak még ilyen hatalmas névtetkót.

Persze a hozzászólók tippeket is adtak, hogyan lehet megszabadulni a kínos tetoválástól. Volt, aki azt tanácsolta, hogy keressen egy szintén Alexander nevű pasit. Akadt olyan javaslat is, hogy a nevet egészítse ki, hogy Alexander the Great legyen belőle. Így már az ókori király, Nagy Sándor neve lenne a hátán, és elintézhetné annyival a dolgot, hogy szereti a történelmet.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pexels/Pavel Danilyuk)

Elrontott tetoválások:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top