nlc.hu
Életmód

Judy édesanyja aggódik a lányáért

Judy édesanyja a lánya autóbalesete óta fokozottan aggódik az énekesnőért

Judyt nagyon szoros kapcsolat fűzi az édesanyjához, a mai napig sok időt töltenek együtt.

A Groovehouse énekesnője sosem élt vissza szülei bizalmával, mégis nagyon féltették őt. Hiába múlt el 47 éves, édesanyja még most sem tud nyugodtan aludni, hiszen Judy sokat van úton az éjszakában, a rossz emlékek pedig nem múltak el. Az odafigyelés kölcsönös, az énekesnő újabban anyukája miatt aggódik, félti Judit asszonyt a plusz kilók miatti betegségektől, saját példájával szeretne neki segíteni.

Judy az elmúlt több mint húsz évben rengeteg sikert ért el, számtalanszor bebizonyította, hogy kitartása példaértékű. Nemrég például 10 kilótól szabadult meg, egy tudományos formula segítségével, pedig 45 év felett már nem könnyű lefogyni.

„Mindössze 17 év korkülönbség van köztünk az édesanyámmal, miután felcseperedtem abszolút olyanok lettünk, mint a barátnők. A tesóm születésekor 22 éves volt anya, korán fel kellett nőnie, feláldozta a fiatalságát értünk, nagyon sok mindent feladott miattunk és apukám miatt. A nagymamám rengeteget segített, ő volt a második anyukám, velünk lakott, olyan volt, mintha mi is a gyerekei lettünk volna anyukám és anya bátyja mellett. A mamám nagyon sokáig velünk volt, szeretném, ha anyával is így lenne, és vigyázna az egészségére, féltem őt. Ő is szeretne fogyni, látja is, hogy mi lenne az út, de nem tudja rávenni magát, nála még nem jött el az a pont. Tőle örököltem a hajlamot, sokat volt bajom a kilókkal. Én vagyok számára a példa, hiszen nemrég az interneten találtam egy módszert, egy tudományos formulát, amely egy vákuum rostot és egy különleges kaktuszfélét is tartalmaz, így koplalás nélkül 10 kilótól szabadultam meg. A szervezetem, mint egy kemence, különösebb mozgás nélkül égette el a zsírokat. Neki is körülbelül 10 kilót kéne leadni, örülnék, ha ő is hamarosan rászánná magát erre” – magyarázta Judy, aki szinte soha nem került összetűzésbe az édesanyjával, még kamaszkorában sem.

judy és anyja

Judy az édesanyjával

„Amikor kamaszok voltunk akkor anya volt a »jó zsaru«, apa volt szigorú. De igazából nem is voltak velem gondok, bár cserfesebb voltam, de sosem éltem vissza anya jóindulatával. Szófogadó gyerekek voltunk. Apukám mondta is, hogy »te soha nem voltál igazán rossz, mindig azért tudtak átvágni, mert a jó szíved vezérelt«. Nálunk az őszinteség volt a legfőbb szabály, hogy mindig mondjam el azt, hol vagyok és kivel, mert ha történik velem valami, akkor tudnak csak segíteni. Egyszer füllentettem anyának: Szolnokról átmentünk a haverjaimmal Ceglédre diszkóba, de én végig a fal mellett álltam és rosszul éreztem magam, hogy nem mondtam igazat a szüleimnek. Akkor egyszer történt ilyen, ez azóta is bennem van. Anya amúgy is tudta, hogy mikor hazudok, a kamut nem nekem találták ki, azóta sem hazudok soha! Féltettek engem, ahogy én is Maját, és én is ugyanarra tanítom őt” – emlékezett vissza az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top