nlc.hu
Életmód

A vád szerint kislányokat vetkőztet a Youtuber

Videóban reagált a youtuber, akit azzal vádolnak, hogy kislányokat vetkőztet a neten – a rendőrség házkutatást tartott a lehetséges elkövetőnél

Durva videó terjed az interneten, reagált a feltételezett elkövető.

Pár napja egy durva videó terjed a neten: egy youtuber állítja, hogy egy másik videós egy bizonyos chatszobában fiatal lányokat vetkőztet, ezeket pedig videóra veszi és a barátaival szórakoznak rajta. Egy ideig nem lehetett tudni, hogy kiről van szó, ám miután a feltételezett elkövető megosztott erről egy reakcióvideót, már biztossá vált, hogy az Iron Channel nevű csatorna tartalomgyártójáról terjed a pletyka.

A 18 éves Taraczközi Áron azt állítja, hogy az egykori moderátora bosszújáról van szó, ő áll az egész mögött, neki semmi köze hozzá. Több magyar videós is kifejtette a véleményét a témában: egyikük sem vádolja még Áront, hiszen egyelőre nincs ellene bizonyíték, de Osváth Zsolt hosszan részletezte, mivel lehet tenni az ellen, hogy ez ne történjen meg másokkal.

Ő maga feljelentést is tett a rendőrségen, ahol hat órán át kérdezték arról, hogy mit tud a látottakról. Elmondta, hogy a rendőrség együttműködő volt és egyből a kiberbűnözés elleni osztályra irányították, akiket szintén nagyon érzékenyen érintett a téma. A rendőrség a feljelentés utáni napon házkutatást tartott a lehetséges elkövetőnél, az eljárásban gyermekpornográfiával gyanúsítják.

rendőrségi felvétel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top