nlc.hu
Életmód

Keleti Andrea beszólt Demcsák Zsuzsának

Keleti Andrea beszólt: „Hogy lehet a Demcsák Zsuzsával jóban lenni?”

A táncművész beszólására senki nem számított, Zsidró Tamás csitította.

Köllő Babett főzött a Hal a tortán csütörtöki adásában, a sztárvendégek pedig arról beszéltek az odafelé tartó úton, hogy vajon ki áll be majd mellé a konyhába. Többen a Sztárban sztár leszek! Mestereire gondoltak, mire Ördög Nóra megszólalt, hogy szerinte Demcsák Zsuzsa segít majd neki.

„Én a Demcsák Zsuzsát tippeltem. Ők nagyon jóban vannak, én ezt most tudtam meg nemrég” – mondta a műsorvezető. A feltevés egyébként igaz, hiszen Köllő Babett egy ideje Demcsákhoz jár beszédtechnika órákra, hogy minél jobban menjen neki a beszéd a képernyőn. Keleti Andrea meglepődött és egyből közbeszólt.

„Hogy lehet a Demcsák Zsuzsával jóba lenni?”

– kérdezte, majd Zsidró Tamás csendre intette, mondván, hogy veszi őket a kamera és valószínűleg ő sem szeretne ebből a továbbiakban konfliktust.

FRISSÍTÉS: 

Keleti Andrea a Storynak nyilatkozott közben a témában: „Sajnálom, hogy ezt így kimondtam, nem akartam megbántani Zsuzsit. Babett egy nagyon nyitott, vidám teremtés, Zsuzsa viszont számomra ennek az ellenkezője. Öt évvel ezelőtt, A Nagy Duettben együtt szerepeltünk, és kifejezetten zárkózott embernek ismertem meg, aki kamerák mögött sosem mosolyog, és senkivel sem beszélget. Nem volt bennem rosszindulat, egyszerűen csak meglepő volt számomra ez a barátság. Utána rögtön el is gondolkodtam, hogy Zsuzsit élete talán legrosszabb periódusában ismertem meg. Azóta viszont sok minden történt vele, megtalálta a párját, és lehetséges, hogy mára egészen más, mint amilyen benyomást tett rám akkoriban.”

 

keleti andi

Keleti Andi elszólta magát (Fotó: TV2)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top