nlc.hu
Életmód

Rúzsa Magdi mélypontja

Rúzsa Magdi: ,,Potyogtak a könnyeim, mögöttem pedig dőlt össze a világ”

Az énekesnő mélypontja egy dalt ihletett.

Rúzsa Magdi új dala december elején jött ki, ami különösen érdekes jelentéssel bír. Az énekesnő számára a tavalyi év sok nehézséget hozott és egy ponton úgy érezte, hogy összedől a világa. Ennek az időszaknak az érzelmeit írta bele a dalba a hármasikrekkel várandós Rúzsa Magdi.

rúzsa magdi új dal

Rúzsa Magdi (Fotó: Youtube / Domine klip)

,,Egy kerekasztal-beszélgetésen ültem, de szinte nem is hallottam a kérdéseket, elmosódott minden. Úton hazafelé az autóban potyogtam a könnyeim, mögöttem pedig dőlt össze a világ. (…)Otthon a férjem várt az ajtóban, és ott, akkor, a négy fal között összezuhanhattam. Már csak egy ember voltam a kezei között, akinek rettenetesen fáj a szíve. Nem tudom, mások hogy vannak ezzel, de nekem napok kellenek, mire fény jut abba sötét gödörbe, amibe betaszigált az élet” – emlékezett vissza a Blikk hasábjain az énekesnő, aki arról is beszélt, hogy sikerült kilábalnia a rossz időszakból.

,,Kirántott (Isten) a gödörből, leporolt és utat mutatott tovább. Ő már biztosan akkor is tudta, amit én nem tudhattam, és vitt, cipelt a hátán, hogy nekem könnyebb legyen. Ahogy mindig, az életen át jóban-rosszban. Másnap megszületett a Domine, ami már örökre egy jelkép lesz nekem, hogy bízzam a Jóistenre a dolgaimat” – mondta.

Hallgasd meg a dalt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top