nlc.hu
Életmód

Gáspár Bea sógornője feleségéről

Döbbenetes váddal állt elő Gáspár Bea

Gáspár Bea szerint sógora hazudik felesége származását illetően.

Nincs jóban Gáspár Bea és Zsolti felesége, Filoména. Bea most az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban utalt arra, hogy sógora, Zsolti hazudott Filoména származásáról, aki nem is szlovák, hanem magyar.

Gáspár Bea régi titokról beszélt

Gáspár Bea régi titokról beszélt

„Nem mi találtuk ki ezt az egészet, a sógornőm tényleg nem szlovák. Az anyja most is négy háznyira lakik, a két testvére is itt él a faluban. Ide járt iskolába is, gyerekkorunk óta ismerjük egymást”mondta Bea a Blikk cikke szerint.

Bea asszony szerint Zsolti azért nem mondott igazat Filoména származásáról, mert a Gáspár család és Filoména családja szegről-végről rokonságban állnak egymással. Ezzel kapcsolatban a Blikk is nyomozni kezdett és arra jutottak, hogy hogy Zsolti és a felesége rokonok: távoli unokatestvérei egymásnak, ám ez nem érdekelte őket, fiatalon olyan szerelmesek lettek egymásba, hogy semmi sem akadályozhatta meg őket abban, hogy egybekeljenek.

Gáspár Zsolti

Gáspár Zsolti tagadja Bea állításait (Fotó: TV2)

Minderre Gáspár Zsolt úgy reagált, hogy „Bea hazudott, nem igaz amit mondott. Inkább foglalkozzon a főzésével, és a fakanalat fogja a kezébe”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top