Életmód

Menhelyi kutyáknak segít gazdát találni a Főtaxi (x)

Elindult az ünnepi szezon egyik leginkább szívhez szóló kezdeményezése Budapesten: ha Főtaxival utazol, vagy követed a társaság közösségimédia-csatornáit, te is megismerkedhetsz a Szent Ferenc Állatotthonban élő, örökbefogadásra váró kutyák egyikével.

A legnagyobb hazai taxitársaság és a Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány közötti együttműködési megállapodás révén a Főtaxi egyrészt élelmet, játékokat, tisztítószereket tartalmazó adománycsomaggal segíti az állatotthon munkáját, másrészt több millió forint értékű médiafelületet biztosítva járul hozzá ahhoz, hogy a menhelyen élő kutyák és leendő gazdáik mielőbb egymásra találhassanak.

Menhelyi kutyáknak segít gazdát találni a Főtaxi (x)
Első körben 10 kutya „mutatkozik be”: köztük olyanok is vannak, akik már évek óta várják, hogy igazi otthonuk és gazdájuk lehessen. Az örökbe fogadható kutyák egyike az itt látható Jeremy, aki egy három és fél éves, nagyon embercentrikus, gyerek- és kutyabarát jószág. Eddig valószínűleg nem volt jó élete, de most – a többiekkel együtt – kapott egy újabb esélyt, hogy megtalálja a családját.

Menhelyi kutyáknak segít gazdát találni a Főtaxi (x)

Ha kíváncsi vagy, hogy ki a másik kilenc kutya, kövesd a társaság közösségimédia-felületeit, vagy egyszerűen csak ülj be valamelyik főtaxis autóba, és az ott megtalálható tableten is találsz több információt. Ha a kutyusok fotói, részletes adatlapjai érdekelnek, kattints az Állatotthon oldalára, és nézz körül a www.szentferenc.hu-n.

Ha nincs lehetőséged örökbe fogadni egy kutyát, táppal, egyéb tárgyi adománnyal, a webshopjukban történő vásárlással és persze pénzzel is támogathatod a szinte kizárólag adományokból működő Szent Ferenc Állatotthon Alapítványt, amely 30 éve ad átmeneti vagy végleges otthont az elárvult, olykor testileg-lelkileg sérült kutyáknak és évente 150-200 négylábúnak segít új gazdát találni.

A Főtaxi segítsége persze nem ér véget akkor, ha új otthonra talált mind a 10 kutya: hamarosan újabb örökbe fogadásra váró társaik mutatkozhatnak be, akiket természetesen akkor is szívesen látnak majd a taxikban, ha épp új gazdájuk utazna velük.

Menhelyi kutyáknak segít gazdát találni a Főtaxi (x)

További információk és gazdira váró kutyusok: https://fotaxi.hu/hirek/vigyel-haza-menhelyi-kutyaknak-segit-gazdat-talalni-a-fotaxi/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top