nlc.hu
Életmód

Jane Avis, a divatikon nagyi

Legyőzte a rákot és a Covidot, most divatikonként tarol az Instán a 94 éves nagyi

Miután felépült a koronavírus-fertőzésből, saját Instagram-oldalt indított a kaliforniai nagymama. Ma már emberek ezreinek nyújt inspirációt lenyűgöző személyiségével és stílusával.

A 94 éves Jane Avis nehéz éveken van túl. Megküzdött a rákkal, csonttörésekkel és még a koronavírus-fertőzést is elkapta, ám azt is sikerült legyőznie. Az átélt megpróbáltatások a legkevésbé sem látszanak rajta azonban, sőt! A kaliforniai hölgy, aki négy gyermek édesanyja és már hat unokája is született, maga a megtestesült élet. Tavaly nyáron, azt követően, hogy felgyógyult a Covidból, Instagram-oldalt indított, ahol stílusosabbnál stílusosabb, csupa szín öltözékekben pózol. Sokakat emlékeztet – persze nem minden alap nélkül – az ikonikus Iris Apfelre

Jane Avis

Jane Avis (Fotó: instagram.com/ladyjaneavis)

Az elképesztő kisugárzással rendelkező nagymamának mostanra közel 12 ezer követője van a közösségi oldalon és a szám napról napra nő. Jane rengeteg embert inspirál pozitív életszemléletével. 

„94 éves vagyok és fantasztikusan érzem magam. Áldott vagyok, mert igazán élvezem az életet, hiszen annyi megismerni való, felfedezni való, tennivaló akad” – nyilatkozta az Advanced Style-nak.

Jane az interjúban elmondta, szeret a barátaival találkozni, bridzselni, de a rendszeres testmozgás is része a mindennapjainak. „Ugyanezt tanácsolom nektek is. Ne álljatok meg, ne adjátok fel! Annyi minden vár rátok is. Csak nézzetek körül, fedezzetek fel új dolgokat!”

Amikor arról kérdezték, milyen álmai és reményei vannak a jövőre nézve, úgy fogalmazott: szeretne olyan egészséges maradni, amilyen most és folytatni azokat a tevékenységeket, melyek örömet okoznak neki. Hozzátette azt is, hamarosan szeretne ellátogatni Disneylandbe az unokájával.

„Nézz filmeket, nézz jó tévéműsorokat, olvass jó könyveket! Ne állj meg! Ne gondold, hogy túl öreg vagy bármihez is, soha ne gondolj erre!” – hangsúlyozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top