Bárcsak tudtam volna – többet a Szex és New York sorozat folytatásáról

A világ megváltozott, vele együtt a Szex és New York szereplőinek élete is. De nemcsak a karakterek, hanem a színészek élete is jelentősen változott, Mr. Big szexuális zaklatással kapcsolatos ügye befolyásolhatta a sorozat alakulását. A párkapcsolatok az ötven pluszos főszereplők életében háttérbe szorultak, a kérdés az, hogy mennyire. Erről beszélget Sereg Tímea párkapcsolati mediátor és szexológus tanácsadó Allison Anna szexuális és párkapcsolati tanácsadóval.

Szembetűnő a változás az And just like that című sorozatban, ami a Szex és New York folytatása – leginkább abban, hogy az első hat részben alig kapunk meg bármit is a korábban megismert főhősnőkből. 

Mennyire hiteles a karakterek változása, tekintettel arra, hogy a sorozat vége óta lett közösségi média, az internet szerves része az életünknek és ott vannak a randiappok is. A világ megváltozott, vele együtt a Szex és New York szereplőinek élete is. De nemcsak a karakterek, hanem a színészek élete is jelentősen változott, Mr. Big szexuális zaklatással kapcsolatos ügye befolyásolhatta a sorozat alakulását. A párkapcsolatok az ötven pluszos főszereplők életében háttérbe szorultak, a kérdés az, hogy mennyire. Erről beszélget Sereg Tímea párkapcsolati mediátor és szexológus tanácsadó Allison Anna szexuális és párkapcsolati tanácsadóval.

szex és new york And Just Like That bárcsak tudtam volna bárcsak tudtam volna podcast

Fotó: Profimedia

A podcast kulcsmozzanatai:

00:46 – A szex volt a központja a főszereplők életének, ez hiányzik a sorozat folytatásából

03:30 – Mintha csak nőkről nőknek szólna az egész….

07:35 – A napközbeni alkoholfogyasztás mértéke mint probléma is téma a sorozatban

11:00 – Miranda mint a racionális és törtető karakter, aki teljesen mássá válik

17:25 – Mr. Big és a szobabicikli története a valóságban és a sorozatban

22:05 – A gyász, ami a fő szál 

26:02 – A mostani huszonéveseknek nem sokat mondhat, de a 30 pluszos nők azonosulhattak a karakterek életével

30:15 – Ami nagyon hiányzik: az idősebb nők szexuális élete ma tabu, a sorozat ebben segíthetne

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top