nlc.hu
Életmód

Ilyen a hasa a hármasikreket váró nőnek szülés előtt

Megmutatta a hasát a hármas ikreket váró nő, ledöbbentek az emberek

35 hetes terhesen készültek fotók Michelláról, az emberek döbbenten nézték a pocakját.
Hármasikreker vár

Michella Meier-Morsi nemrég egészséges hármas ikreknek adott életet, a gyerekek a terhessége 35. hetében születtek meg. A nő az egész terhességét közvetítette Instagramon, fotók formájában lehetett követni a pocakja növekedését. Mivel 260 ezer követője van, a téma nem kevés embert érdekelt. A legnagyobb megdöbbenést azonban egy videó okozta, amit egy nappal a szülése előtt tett közzé – derül ki a LadBible cikkéből.

A dán nő a felvételen a kezével emeli meg pocakját, és láthatóan örül, hiszen tudja, hogy a négytagú családja héttagúvá fog bővülni. A videó a TikTokon is megjelent, ahol az emberek, ahol az embereket valósággal lesokkolta a látvány, és közben szuperhősnek tartják Michellát, hogy ezt bevállalta.

Michella azt sem akarta eltitkolni, milyen következményei vannak a testére nézve annak, hogy egyszerre szült meg császárral három gyereket: 10 nappal a szülése után közzétett egy újabb fotót a hasa állapotáról. Jelenleg kényelmetlenül érzi magát, a hasa szuperérzékeny az érintésre, de akár egy tüsszentésre és köhögésre is.

Hálás az orvosoknak, akik levezették ezt a nehéz szülést, és leginkább annak örül, hogy mindannyian jól vannak. Most pedig kíváncsian várja, hogy a teste milyen iramban kezd regenerálódni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top