nlc.hu
Életmód

Papagájt akart menteni, tűzoltók hozták le a fáról

Felmászott a fára a papagájért, négy tűzoltó hozta le onnan

A 32 éves Leanne Jones papagája kiszökött. A nővére egy fáról próbálta lehozni, de ott ragadt, és négy tűzoltó munkájával sikerült csak kiszabadulnia onnan.

Egy pénteki napon, ebédidőben, etetés közben Leanne Jones papagája, Missy kiszabadult. A madár üldözésében segített Leanne nővére, a 33 éves Tori-Anne is, aki arra vetemedett, hogy felmásszon egy fára, hogy lehozza onnan a papagájt. Itt kezdődtek a bajok – írja a brit Sun.

Tűzoltók mentik a fán akadt nőt

Tűzoltók próbálják leszedni a fáról Tori-Anne-t (Fotó: Profimédia)

A nő mászás közben fenn ragadt a fán, és egy teljes órát várt, mire a tűzoltók megérkeztek, hogy kiszabadítsák. Ez még nem volt akkora mutatvány, a gondot inkább Missy papagáj tűzoltók általi lehozása jelentette, ami sajnos nem sikerült, egyszerűen nem érték el a madarat. Végül száz angol fontért ki kellett bérelni egy kosaras darut, hogy lehozzák a fáról Missyt, aki több mint 24 órát töltött odafent.

Leanne Jones és Missy

Leanne Jones és a papagája, Missy (Fotó: Profimédia)

A madár egy kinti ebéd közben szabadult ki, és attól zavarodott össze és menekült a fára, hogy az éppen arra repdeső sirályok megtámadták. Leanne elismeri, hogy az ő hibájából szabadult ki Missy. A madár – aki valamilyen oknál fogva nem mert leszállni az ágról – nagyon fázott és éhes volt, amikor lehozták őt, és nagyon örült, hogy újra a gazdájánál lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top