nlc.hu
Életmód

Mardoll és Hadas Alfréd fotója

Mardoll merész fotót osztott meg, új párjával pózol

Az X-Faktor és a Sztárban Sztár leszek! felfedezettje egy pár.

Pár nappal ezelőtt derült ki, hogy Catherine Dederick és Hadas Alfréd egy pár. A Mardoll művésznéven megismert előadó az X-Faktorban tűnt fel, ám előtte a Survivorban is szerepelt. Míg a rapper a Sztárban sztár leszek! című tehetségkutatóban vált ismertté. Hasonló körökben mozogtak, így találkoztak, majd szerettek egymásba. 

„Nagyon tehetségesnek tartom, és nem is gondoltam bele, hogy lehet köztünk valami, sokkal inkább az jutott eszembe, akár dolgozhatnánk együtt. (…) Fokozatosan alakult át a kapcsolatunk. Másfél héttel ezelőtt ismertük fel a köztünk lévő vonzalmat” – árulta el a 20 éves Hadas Alfréd korábban.

A Valentin-napi poszt sem maradhatott el:

mardoll és hadas alfréd

Fotó: Instagram

Catherine az X-Faktor alatt még egy hivatásos táncossal volt együtt, a kapcsolata végéről azonban nem kommunikált. Most azonban úgy látszik, nagy a szerelem közte és Hadas Alfréd között. Mardoll Amerikában nőtt fel, ám annyira megszerette Magyarországot az utóbbi időben, hogy jelenleg itt képzeli el a jövőjét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top