nlc.hu
Életmód

Meglett a kisfiú elveszett plüssállata

Egy év után újratalálkozott a repülőtéren elveszett mackójával az 5 éves fiú

A reptéri dolgozók januárban találták meg a medvét, és közösségi médiakampány indult a maci gazdájának megtalálására.

Egy 5 éves texasi fiú, aki 2021-ben veszítette el mackóját egy wisconsini repülőtéren, újratalálkozott szeretett játékával, miután a repülőtér közösségi média kampányt indított a plüssállat gazdájának megtalálására.

David Burnett elmondta, hogy családja hálaadás után a milwaukee-i Mitchell nemzetközi repülőtéren utazott haza Texasba, amikor fia, az 5 éves Ezekiel a levegőbe dobta plüssmaciját, ahol az beszorult a tetőgerendába.

Meglett az elveszett mackó

Printcsreen: Youtube

A reptéri dolgozók januárban találták meg a medvét, és közösségi médiakampány indult a maci gazdájának megtalálására. A repülőtér bejegyzései a Twitteren, a Facebookon és a Tiktokon terjedtek el, miután a közösségi oldalak felhasználói rámutattak a mackó mellkasán lévő szív alakúra, ami arra utalhat, hogy tulajdonosa szívbeteg.

Burnett elmondta, hogy felesége látta meg az egyik bejegyzést, amikor egy barátja megosztotta a Facebookon.

A repülőtér jóvoltából Ezekiel és apja Milwaukee-ba repült, hogy találkozzanak a mackóval kedd reggel. „Annyira boldog vagyok” – mondta Ezekiel a WTMJ-TV-nek.

Burnett szerint Ezekiel tökéletes egészségnek örvend, de a szülők örültek, amikor megtudták, hogy a mackó története felhívta a figyelmet a szívproblémákkal küzdő gyerekekre.

Harold Mester, a Milwaukee Mitchell Nemzetközi Repülőtér közügyekért és marketingért felelős igazgatója elmondta, hogy a központ váratlan módon profitált Ezekiel medvéjének történetéből. „Ennek eredményeként az MKE-nek több TikTok-követője van, mint a világ bármely más repülőterének” – mondta.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top