nlc.hu
Életmód

22/2/22, 2:22: mágikus pillanatban született a baba

22/2/22, 2:22: mágikus pillanatban született a baba

Csupa kettesből áll az amerikai kisbaba születési ideje, ráadásul a 2-s szobában jött világra.
Újszülött baba lábai

Egy észak-karolinai család gyereke igazán szerencsés csillagzat alatt jött világra: a csöppség születési dátuma 22/2/22, az ideje hajnali 2 óra 22 perc, az pedig csak hab a tortán, hogy a 2-es számú szobában sírt fel először.

A nem mindennapi eseményt angolul csak „twosday”-nek hívják, ami nehezen lefordítható szójáték, a kettő és a kedd szavak összeolvasztása.

Judah Grace Spear a burlingtoni Alamance Regionális Egészségügyi Központban született, és nem csak a megérkezése volt különleges. Az édesanya, Aberli várandósága is kisebb csoda volt, mert a Hodgkin-limfómája miatt végzett kezelések után nem sok esélye volt a teherbe esésre.

„A család azonban imádkozott egy gyerekért, és imájuk meghallgattatott – írja a kórház a Facebookon. – A Judah név tökéletesen illik a gyerek történetéhez, mert azt jelenti, áldás, dicséret, a baba pedig igazi áldás a családja számára.”

A két különleges februári napon – 2-án és 22-én – igazi esküvői roham volt, rengeteg számmisztikában hívő pár kelt egybe. 

(Kiemelt kép: Unsplash/ Luma Pimentel)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top