nlc.hu
Életmód

Rubint Réka a hétvégi buliról

Rubint Réka: „Ez a csapat a reggel kilences edzésemen ugyanúgy mulat, mint este, nulla alkohollal”

Rubint Réka szerint táborozói a reggel kilenc órás edzésein ugyanúgy mulatnak, mint este, nincs szükség ehhez alkoholra.

A napokban több helyen is megjelent, hogy Rubint Rékáék hétvégi, balatonfüredi Alakreform táborában a vendégek nem úgy viselkedtek, ahogy egy hotelben illik. Több ott pihenő ember szerint elfajult a buli, a fitneszlady viszont azt mondja, semmi ilyen nem történt. A szálloda tulajdonosa végül úgy döntött, hogy a Schobert család nem szervezhet több tábort a hotelbe.

„Senki nem meztelenkedett és rohangált ordibálva a folyosón. Meg lehet nézni a kamerafelvételeket, semmi ilyen nem történt. Szerintem a biztosítékot az verte ki a kommentelőknél, hogy ott volt 200, egymást szerető, energiától lüktető ember, akik annyira jól érezték magukat, hogy az elképzelhetetlen azoknak az embereknek. Keddenként a Rozsnyaiban ugyanez van. Sajnos vannak olyan emberek, akik magukból indulnak ki és azt gondolják, hogy mindenkinek mattrészegre kell innia magát, hogy tudjon bulizni. Hát ez a csapat nem olyan. Ez a csapat a reggel kilences edzésemen ugyanúgy mulat, mint este, nulla alkohollal” – mondta a Fókusznak Rubint Réka, aki hozzátette, hogy a szálloda vezetésében két olyan ember is van, aki családi barátjuk és ez a múlt hétvége után sem fog változni.

A fitneszlady azt is elmondta, hogy a szerződés szerint 200 fizetővendéget vitt a szállodába és az nem az ő hibája, hogy a vezetőség nem tájékoztatta a többi vendéget arról, hogy rendezvény lesz az épületben.

rubint réka

Rubint Réka (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top