nlc.hu
Életmód

Kucsera Gábor a gyerekeiről

Kucsera Gábor: „Egy olimpiai aranyért sem cserélném el azt a kapcsolatot, ami a fiammal van”

Kucsera Gábor Palik Lászlónak elárulta, a tapasztalatok alapján eddig jó munkát végzett gyereknevelés terén.

Új vállalkozásairól, sportról és apaságról vallott Kucsera Gábor a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában. A világbajnok kajakozó, aki három gyermek édesapja, a Futtában című műsorban elmondta, hogy fiával, Benivel egészen különleges kapcsolatot ápol.

„A jó pap holtig tanul, én is néha azt érzem, hogy jó apa vagyok, aztán néha elbizonytalanodom, hogy biztos jól csinálom-e. Amikor jön a visszaigazolás, és azt kapod a gyerektől, hogy nagyon tisztelettudó, becsületes, a felnőttekkel illemtudó, nem bunkó, választékosan, értelmesen beszél, az egy nyolcévesnél nagy szó. Vannak hibáim nekem is, ezt próbálom kiküszöbölni, de a gyerekeim mindig számíthatnak rám, mindig ott voltam nekik” – kezdte az egykori sportoló.

„Benivel szinte együtt nőttem fel, 15 hónapos volt, amikor bölcsibe ment, előtte Szabina már visszament kézizni, így onnantól én voltam otthon a gyerekkel főállású apukaként. Az élet, tudod, ad és elvesz, nem cserélném el egy olimpiai aranyért sem azt a kapcsolatot, ami van a fiammal. A lányaimmal is jó a kapcsolatom – Milla 3 éves, Bella 8 hónapos –, de ami van Benivel, azt nem adnám fel semmiért. Amikor este megölel, az más. Beni nem nagyon ölel senkit. Most már kezd, de régen se nagymama, se nagypapa, volt, hogy nagyon Szabina sem kapott tőle ölelést. Csak apa puszi, apa ölelés, dagadt a mellem” – emlékezett vissza Kucsera, aki természetesen aggódik gyermekeiért.

„Az iskolakezdés bennem egyfajta szorongást váltott ki, mi lesz vele, bántják-e majd, hogyan védi meg magát… Az iskolában ez már elkezdődik, én is tudom, hogy állandóan verekedtem, meg kell magad védeni. Ez az érzés nagyon rossz volt, de jól vette az akadályokat” – árulta el a világbajnok, aki lányairól is mesélt.

kucsera gábor

Kucsera Gábor (Fotó: Smagpictures)

„A lányok nagyon más dimenzió, a szerelmeim. Milla kemény eset, egy igazi Skorpió kislány, akarattal, daccal, hisztivel, és kellő rafináltsággal megkenve. »Apa, csak viccelek«, és megveregeti a vállam. Minden gyerek más, de nem tudnék különbséget tenni köztük” – mesélte futás közben Gábor, aki arról is beszélt, hogy jelenleg három vállalkozást is működtet, többek között gyerekeknek szervez „kütyümentes” tábort falusi környezetben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top