nlc.hu
Életmód

Megbánta a sok botox-ot a Jóbarátok Monicája

Courteney Cox már megbánta a sok botoxot

A Jóbarátok sztárja mesélt a tű nélküli életről.

Courteney Cox nem hajszolja tovább a fiatalságot, manapság előszeretettel nyilatkozik az elfogadásról.

Az 57 éves sztár a The Timesnak adott interjújában beszélt arról, hogyan érzi magát botox nélkül és milyen hatással voltak rá a korábbi beavatkozásai. A Jóbarátok Monicája, akárcsak a legtöbb hollywoodi sztár, gyakorta alakította át a külsejét, hogy egy-egy szerepet még hitelesebben tudjon eljátszani. Most viszont a Shining Vale című horrorvígjáték-sorozatban Cox egy olyan nőt alakít, aki korántsem tökéletes. Pat, a sorozatbéli karaktere, egy középkorú hölgy, aki éppen a menopauzán megy keresztül. Ehhez a szerephez viszont nincs szüksége a színésznőnek éveket letagadni, éppen ezért eszébe jutott, milyen volt, amikor szinte üldözte a fiatalságot.

Courteney cox

Courteney Cox (Fotó: Getty Images)

Volt idő, amikor nem tetszett, hogy változok, idősebbnek nézek ki. Igyekeztem visszanyerni a fiatalságom és nem vettem észre, hogy a francba, valójában nagyon furcsa lettem az injekcióktól. Ezt soha többé nem tenném meg az arcommal” – emlékezett vissza a felismerésre, hogy talán többet ártott a sok töltőanyag, mint amennyit használt. 2017-ben ezeknek búcsút intett, és inkább alternatív kezeléseket kezdett el bevetni, mint például a mindenféle öregedést lassító lézeres kezelések. A 60. születésnapjához közeledve viszont úgy döntött, épp itt az ideje, hogy elfogadja mindazt, ami az öregedéssel jár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top