nlc.hu
Életmód

Révész Sándor állapota a sztrók után

Ilyen állapotban van most a sztrókkal kezelt Révész Sándor

Felesége mentette meg a rockénekes életét.

Mint arról beszámoltunk, sztrókot kapott Révész Sándor, a Generál és a Piramis együttes énekese, hétfő óta kórházban van. A Bors úgy tudja, a 68 éves rockénekes agyának jobb oldalát érintette a baj, a beszédközpont nem sérült, az orvosok szerint minden esély megvan Révész teljes felépülésére. 

Révész Sándor

A barátai és a pályatársai egy emberként imádkoznak Révész Sándor teljes felépüléséért (Fotó: MTI/MTI Fotószerkesztőség/Szigetváry Zsolt)

A bulvárlap információi szerint Révész Sándor feleségének, Judit asszonynak a lélekjelenléte kellett ahhoz, hogy a legendás énekes most a körülményekhez képest jó állapotban legyen, és ne következzen be a lehető legrosszabb. „A neje szerencsére időben észrevette, hogy baj van. Ez mentette meg Sándort attól, hogy a sztrók ellenére sem sérült a beszédközpontja, valamint a végtagjai is mozognak. Így is sokat kínlódott” – értesült Judit asszonytól Révész volt felesége, Zalatnay Cini.

Még több friss sztárhír az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top