nlc.hu
Életmód

Súlyos büntetést kapott a repülőn pofozkodó nő

Egy életre kitiltotta az utastársait felpofozó nőt a légitársaság, és pénzbüntetést is kapott

Az eset egy Manchester és Antalya közti repülőjáraton történt , és le is filmezték az utastársai.

Catherine Bushnak ötezer angol font (közel két és félmillió forint) pénzbírságot kell fizetnie a légitársaságnak azért, ahogyan a Manchester és Antalya között közlekedő járaton viselkedett, és a Jet2 légitársaság örökre kitiltotta őt. Ennek oka az, hogy a nő egy gépükön állítólag a repülőn utazó kisbabák sírásán kiakadva tombolni kezdett, megütötte több utastársát, felállt a gép folyosójára, és a személyzet utasítása ellenére sem volt hajlandó leülni, sőt minősíthetetlen hangnemben ordítozott velük, az út egy pontján pedig odament a repülőgép ajtajához, és rángatni kezdte azzal, hogy le akar szállni „erről a rohadt gépről” – írja a brit Metro.

Catherine Bush

Catherine Bush az utastársait is felpofozta a gépen (Fotó: Facebook)

Catherine Bush miatt a Jet2 légitársaság gépe kényszerleszállást hajtott végre Bécsben, ahol a nőt a hatóságok elvezették, és egy pszichiátriai intézetbe vitték. A vizsgálat ellene továbbra is zajlik. Mint a lap kiderítette, Catherine Bush azért akart Törökországba utazni, hogy 3000 font értékben fogfehérítésen essen át. A Jet2 ügyvezető igazgatója, Phil Ward szerint Miss Bush számos alkalommal viselkedett megengedhetetlenül az út során, és most szembe kell néznie a következményeivel. Elmondása szerint az ilyen konfliktusok nagyon ritkának számítanak, és elfogadhatatlannák tartják, hogy az utasaik és a személyzetük hasonló incidenseket éljenek át, ezért zéró toleranciát tanúsítanak a hasonló helyzeteket okozók iránt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top