nlc.hu
Életmód

Anglia harmadik legnagyobb újszülöttje

5 hónaposan már szilárd ételeket eszik ez az óriásbébi

Nagy-Britannia harmadik legnagyobb újszülött óriásbébije hihetetlen tempóban fejlődik.

Nagy-Britannia harmadik legnagyobb újszülöttje majdnem 7 kiló volt, amikor megszületett, és azóta is gyorsan növekszik. A most öt hónapos Alpha Stone Mitchell nem fért bele az újszülött ruhákba.

Édesanyja, Cherral Mitchell (31) azt mondja, mintha kihagyták volna az újszülött szakaszt, rögtön 3-6 hónaposakra való holmikat hordott, és azokat is gyorsan kinőtte, mondta az oxfordshire-i négygyermekes anyuka. Sőt még most is 9-12 hónapos babáknak való ruha kell neki.

Annak ellenére, hogy a legtöbb csecsemő körülbelül hat hónapos koráig nem áll készen a szilárd ételek fogyasztására,  Alpha baba már babakását majszol reggelire, este pedig baba kétszersültes kekszet eszik.

De nemcsak jó étvágynak és emésztésnek örvend a baba, magassága miatt autósülésben kell ülnie a babakocsijában, így az emberek azt hiszik, hogy egyéves húga ikertestvére.

A 30. terhességi hetes vizsgálat során vált világossá, hogy Cherral a szokásosnál nagyobb babát vár. Az orvosok úgy vélték, hogy ennek oka Cherral terhességi cukorbetegsége volt.

(Az óriásbébiről készült fotók itt tekinthetőek meg)

babakéz

Alpha baba már babakását majszol reggelire, este pedig baba kétszersültes kekszet eszik. Képünk csak illusztráció (Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top