nlc.hu
Életmód

Rihanna brazil hasonmása, Priscilla Beatrice

Rihanna hasonmása a popsztár ikertestvére is lehetne

Kísérteties a hasonlóság Rihanna és brazil hasonmása, Priscilla Beatrice között.
Rihanna és hasonmása, Priscilla Beatrice

Szinte minden hírességnek van egy hasonmása, de ritkán találkozni olyannal, aki tényleg megszólalásig hasonlít az ismert világsztárra. Nem túlzás, a brazil Priscilla Beatrice és popikon Rihanna tényleg úgy néznek ki, mint két tojás.

Priscilla Beatrice az énekesnő alteregójaként szerzett hírnevet magának, miután a barátai folyton azt mondogatták neki, hogy úgy néz ki, mint Rihanna. Először 2020-ban figyelt fel rá az internet, népszerűsége pedig azóta is töretlen, ma már több mint 450 ezer követője van az Instagramon 2,4 millió pedig a TikTokon.

A hasonlóság annyira kísérteties, hogy simán elhinnénk, hogy az első gyerekével várandós Rihannának van egy ikertestvére. Ám a 29 éves Beatrice sok munkát fektetett az imitátorságba. Tanulmányozta a popsztár sminkjét, öltözködését és modorát, hogy tökéletesen utánozhassa. Egy fotózás előtt csak a sminkelés több mint egy órát vesz igénybe, ráadásul egy csapat segíti, különben még tovább tartana.

A hasonlóság miatt Beatrice a hazájában, Brazíliában az országos televízióban is szerepelt, és még Rihanna figyelmét is felkeltette. „Hol az album, hugi?” – kommentálta maga a popikon a hasonmása egyik videóját.

Nemrégiben egy brazil férfiről írtunk, aki annyira hasonlít Timothée Chalamet-ra, hogy még a nagymamája sem tudta megkülönböztetni őket.

(Oddity Central)

(Kiemelt kép: Bal oldalon Rihanna, jobb oldalon Priscilla Beatrice. Fotók: Image Press Agency / NurPhoto via AFP; Instagram/Priscilla Beatrice)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top