nlc.hu
Életmód

Két személyiségzavara van Amber Heardnek a szakértő szerint

Johnny Depp tárgyalása: két személyiségzavara is van Amber Heardnek a szakértő szerint

A pszichológust Johnny Depp jogi képviselői fogadták fel.

Johnny Depp jogi képviselete pszichológust fogadott, aki megvizsgálta Amber Heard személyiségét a két színész között folyó rágalmazási perben – írja a LadBible.

Johnny Depp és egykori felesége Amber Heard

Johnny Depp és egykori felesége Amber Heard
(Fotó: John Shearer/WireImage)

Dr. Shannon Curry kedden tanúskodott és elmondta, két alkalommal vizsgálta Hearde-öt még tavaly decemberben, összesen 12 órán keresztül. A szakember emellett periratokat, orvosi papírokat, videókat és hangfelvételeket is vizsgált, mielőtt a diagnózisra jutott.

Eszerint Amber Heardnek két személyiségzavara is van: borderline személyiségzavar és histrionikus személyiségzavar. A diagnózis alátámasztására dr. Curry azt mondta, Heard másokat okol mindenért, ítélkező és önös érdekű, emellett pedig gyakori dühkitörései vannak. Azok, akiknek borderline személyiségzavaruk van az orvos szerint rettentően félnek attól, hogy elhagyják őket, ezért képesek extrém viselkedéssel is maguk mellett tartani valakit. Ebben a másik bántalmazása vagy az önbántalmazás is beletartozhat.

Dr. Curry a védelem kérdésére elmondta, hogy korábban sosem tanúskodott kapcsolati erőszak ügyben, de 15 éve tart párterápiát.

Mint ismert: Johnny Depp rágalmazás vádjával perelte be korábbi feleségét, akitől 50 millió dollár kártérítést követel. Amber Heard egy 2018-as The Washington Postban megjelent véleménycikkben családon belüli erőszak túlélőjének nevezte magát.

A perben eddig az rajzolódik ki, hogy mindkét fél elszenvedője volt erőszaknak a másiktól. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top