nlc.hu
Életmód

Lagzi Lajcsi új szerelme

Lagzi Lajcsi az új párjáról: „Nem minden esetben fogadja el ezeket a dolgaimat”

Lagzi Lajcsinak már most nehézségekkel kell szembenéznie.

Nemrégiben újra rátalált a szerelem Lagzi Lajcsira, a 61 éves elvált zenész újra boldog. „Van is a környezetemben olyan, akivel el tudom képzelni, hogy hosszú távon egy párt alkossunk. (…) Annyit elmondhatok, hogy a boldogság életérzése már itt van az életemben” – vallotta be a Blikknek a trombitaművész, hozzátéve: a gyerekei áldása is kell, ha párválasztásról van szó.

Ugyancsak a Blikk vette most észre, hogy a nemrégiben elvált sztár most az RTL Reggeli című műsorának a vendége volt, ahol elárult néhány további információt új kapcsolatáról.

Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi (Forrás: Tények Plusz – videó)

„Akit megismertem, ő nem közszereplő és nem is akarok ezzel kérkedni” – mondta Lajcsi új kapcsolatáról, ugyanakkor nemrég még azt állította, új párja szakmabeli. Később további részleteket mesélt el magánéletéről.

Elmesélte, hogy négyen élnek most együtt, és elárulta azt is, hogy miért nehéz fenntartania az egyensúlyt az életében. „Ők intelligens, jó fej gyerekek, de van az édesanyjuk és van az édesapjuk, aki én vagyok. Én pedig a gyerekeimet választom mindenek felett. Ezért sem viszek senkit haza Boldogasszonypusztára, ahol közösen laktunk az édesanyjukkal és egyelőre összeköltözni sem szeretnék senkivel” – mondta a mulatós sztár, aki bevallotta azt is, hogy új párja nehezen fogadja el ezt a döntését.

Nem minden esetben fogadja el ezeket a dolgaimat.

„Ez egy nehéz dió és talán túl hamar is szivárgott ki a hír, hogy megismertem valakit. Az elmúlt időszak nehéz volt nekem, de most már látom azt, hogy van kiút. Azt még nem tudom, hogy alkalmas vagyok-e egy hosszú távú kapcsolatra, de pozitívan állok a dologhoz” – mondta Lajcsi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top