nlc.hu
Életmód

Horváth Gréta jogi lépései

Horváth Gréta nem bánná, ha lefotóznák új párjával, de van egy buktatója

A férfi ugyanis nem szeretne szerepelni.

Horváth Gréta év elején jelentette be, hogy elválnak Meggyes Dáviddal. Utólag kiderült, hogy a férje megcsalta az influenszert és azóta már új párjával él együtt. Gréta azóta a gyógyulás útjára lépett, ez pedig bevonzott az életébe egy új kapcsolatot

„Fantasztikusan érzem magam, ez a nagybetűs szerelem. (…) Ez egy karmikus találkozás volt. Nekünk találkoznunk kellett”  – mondta korábban az influenszer, aki nagyon büszke a párjára, de nem szeretné mutogatni és ezt ezúttal komolyan is veszi.

Horváth Gréta

Fotó: Instagram

„Ő nem szeretne szerepelni és a közösségi médiában sincs jelen. Aminek én nagyon örülök. Neki nem ez a prioritás és ez rohadtul felszabadító érzés. Végre van normális magánéletem” – reagált egy rajongója kérdésére Gréta, majd egy másikat is megválaszolt. 

A követője azt kérdezte, hogy nem bánná-e, ha lefotóznák őket az utcán. Erre azt válaszolta, hogy nem tart ettől, de „természetesen mindennek van jogi következménye”.

Ezek a képek 24 óráig elérhetőek Gréta Insta-sztorijában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top