nlc.hu
Életmód

83 évesen lett apa

83 évesen lett apa az argentin férfi, 105 éves koráig szeretne élni

„105 éves koromig akarok élni, hogy lássam, amint diplomázik.”

Az 1938-ban született Alberto Cormillot és a nála 48 évvel fiatalabb Estefanía Pasquini 2019-ben házasodott össze. A férfi Buenos Airesben született, és Argentína egyik leghíresebb táplálkozási szakértőjeként szerzett hírnevet magának. Magánélete azonban csak 2019-ben került a figyelem középpontjába, amikor bejelentette, feleségül vesz egy nála 48 évvel fiatalabb nőt – írja a Brightside nyomán a hvg.hu.

Tavaly szeptemberben aztán megszületett a kisfiúk, Emilio, azaz az apa és a fia között több mint 83 év a korkülönbség, vagyis tényleg akár a nagyapja is lehetne, vagy inkább a dédapja.

A párt sokan kritizálták a kései gyerekvállalás miatt, de ők meg voltak győződve a döntésük helyességéről. A családról rendszeresen tesznek közzé fotókat a közösségi oldalakon is.

Cormilllot persze tisztában van vele, hogy eljön az a nap, amikor már nem lehet a fiával. Barátai és ismerősei pedig megerősítették abban, hogy támogatni fogják a gyermekét. „105 éves koromig akarok élni, hogy lássam, amint diplomázik” – jelentette ki.

Ezek a sztárapák szintén idősebb korukban vállaltak gyereket.

nagypapa és unokája a tengerparton

83 évesen lett apa (Illusztráció: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top