nlc.hu
Életmód

Stohl Luca interjú a Húzósban

Stohl Luca: „Apu másodfokú tárgyalásának másnapján mentem szóbeli érettségizni”

Stohl Luca őszintén mesélt gyerekkora megpróbáltatásairól Rónai Egonnak.

Stohl Luca – az ATV Híradó új műsorvezetője – a Húzós podcast e heti vendége. Rónai Egonnal beszélgetnek a műsorvezetésről, híradós műfajról, táncról, családról, a Stohl név nehézségeiről és a bulvárról.

„Régen több volt a tánc, kevesebb a tévé az életemben. Most fordítva van már. A Covid alatt rájöttem, hogy el tudom képzelni az életemet színház nélkül. Akkor megtapasztaltam, hogy milyen, ha van szabad estém, hétvégém, karácsonyom, amit a férjemmel, a családommal tölthetek. A színház csodálatos, de rengeteg lemondással jár. 30 körül pedig már máson van a fókusz. Egy táncosnőnek 29 évesen már át kell gondolni, hogy mihez kezdjen magával. Nagyon nagy szerencsém, hogy televíziós lehetek. Most pedig, hogy itt lehetek az ATV-n és híradót vezethetek, nekem ez nagy ajándék” – kezdte Stohl Luca, aki arról is beszélt, hogy pozitív vagy negatív hatással volt az életére a vezetékneve.

rónai egon és stohl luca

Fotó: ATV

„Ma már rendben vagyok a Stohl névvel. Mindenkinek egyből Stohl András jut eszébe és ez rendben van. Olyan szakmát választottam, ahol őt jól ismerik. Mindig meg kellett felelnem, mert azt mondták, hogy apáddal úgy szeretünk dolgozni, mert olyan jó fej. Én is sok munkával, maximalizmussal dolgozom” – árulta el a tévés.

Arról is mesélt, mivel járt gyerekkorukban, hogy híres az édesapjuk. „Amikor kicsik voltunk, akkor futott be apu, anyu viszont nem szerette a felhajtást. Jöttek hozzánk az újságok, a lakásban fotóztak minket. Aztán jöttek a balhék, botrányok… Apu épp a lélegeztetőgépen volt, hívta az egyik újság anyut, hogy ők összeraktak egy négyoldalas cikket, címlappal. Akar-e mondani hozzá valamit, mert ők igazából kész vannak, csak kérdezik, hogy szeretne-e hozzátenni valamit. Akkor jöttek rá a szüleim, hogy a bulvár kétélű fegyver. Apu másodfokú tárgyalásának másnapján mentem szóbeli érettségizni. Az egy sűrű időszak volt. A feladatra kellett fókuszálnom, nem volt akkor ott időm megzuhanni.”

Luca tavaly férjhez ment, nyolc éve van együtt a párjával, aki egy amerikai befektetési banknál dolgozik. Teljesen tudatos, hogy soha nem mutatja meg a párját. „Az elején mondta, hogy ő nem szeretne szerepelni, én ezt tiszteletben tartom. Láttam gyerekkoromban, hogy milyen, amikor beengedjük a bulvárt, és rájöttem, hogy én ezt nem akarom. Ebben tudatos vagyok, most már tudok nemet mondani.”

A híradós műsorvezető arról is beszélt, hogy mit gondol arról, hamarosan újabb taggal bővül a családjuk. „Apáéknak is azt mondtam, hajrá, csinálják, de jobban, mint ahogy apa eddig az előző kapcsolataiban. Abban, hogy 30 év lesz köztünk a tesómmal, az a durva, hogy én 30 éves leszek. Nem az, hogy apának újra gyereke születik” – jegyezte meg mosolyogva. 

Luca az édesapjával való kapcsolatára is kitért. „Mindig jóban voltunk, de nem sokat láttuk gyerekkorunkban aput, 14 éves korunkig állandóan dolgozott, alig tudott időt tölteni velünk. Utána viszont rengeteget voltam vele. Később pedig jött a két kisebb testvérem, ők most is nagyon sokat vannak vele és szerencsére nekem is nagyon jó a viszonyom velük, édestestvérekként tekintünk egymásra. Most már mindenki megbékélt a helyzettel, olykor az egész család összejön, ami nagyon jó dolog.”

Húzós e heti adása péntek estétől látható az ATV Youtube-csatornáján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top