nlc.hu
Életmód

Brit domina mesél a munkájáról

Egymillió forintot fizetett, hogy kitakaríthassa egy domina otthonát

Ellesha McKayt dominaként sokféle dologra kérik meg ügyfelei, van, akik csak rendet akar tenni nála.

A 27 éves Ellesha McKay pornósztárként és dominaként dolgozik az Essexben. Munkájához, amivel havonta 12 ezer fontot, azaz körülbelül 5,4 millió forintot keres, a Rosie Belle művésznevet használja. Mint elmondta, egy rossz kapcsolat után döntött úgy, hogy erotikus munkával keres majd pénzt. Hozzátette, tudja, hogy sokan megbélyegzik azokat az embereket, akiknek ebben az iparágban dolgoznak, de őt ez nem érdekli. Férjének, Jack Jozlinnak szerencsére nincs ellenvetése, nem is féltékenykedik, mindenben támogatja őt, hiszen tudja, mennyit jelent neki ez a munka. 

Ellesha McKay és férje, Jack Jozlin

Ellesha McKay és férje, Jack Jozlin (Fotó: Profimedia)

Az egygyermekes anyuka mesélt arról is, hogy ügyfeleinek milyen érdekes kérései voltak, állítólag egyszer egyikük 2500 fontot, vagyis több mint egymillió forintot ajánlott fel azért, hogy kitakaríthassa a domina otthonát, de volt, aki azt szerette volna, ha betekeri ragasztószalaggal, és sok ügyfél van, aki nem vágyik másra, csak arra, hogy egyfajta emberi bankautomataként pénzt adhasson úrnőjének vagy hogy kiskutyaként viselkedhessen. 

(via Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top