nlc.hu
Életmód

Éveken át kukkolta a strand vendégeit egy perverz

Éveken át kukkolta a strand vendégeit egy perverz Vas megyében

A negyvenes évei végén járó férfi a szekrénysorok rejtekéből 155 embert fotózott vagy videózott le.

Perverz lesifotós bukott le a patinás strandfürdőben! Egy, a negyvenes évei végén járó férfi négy éven át teljesen gátlástalanul fotózta a mobiljával az éppen öltöző – vagy inkább vetkőző – vendégeket Vas megyében, természetesen a fürödni vágyók tudta és beleegyezése nélkül – számolt be a felháborító esetről a Blikk.

szemüveges férfi szeme

Képünk csupán illusztráció. (Fotó: Pixabay)

A Vas Megyei Főügyészség azt közölte a lappal, hogy a férfi összesen 155 embert fényképezett – vagy adott esetben videózott le – meztelenül. A rengeteg képet aztán otthon, az asztali számítógépén tárolta. Mivel ilyen sokáig folytatta ezt a tevékenységét, feltehető, hogy az illető a fürdő alkalmazottja volt, hiszen így nem tűnhetett fel senkinek beteges tevékenysége.

A lap felidézte, korábban három év börtönt kapott az az 52 éves balatonboglári panziós, aki a szobákat összekötő szervizfolyosó falába fúrt lyukakba rejtett csőkamerát, így filmezte a vendégeit. Némelyiket szex közben is. Két vendég buktatta le.

A strandokon egyébként furfangos módszereket találnak ki a kukkolásra a perverz leskelődők: 2020-ban a balatonberényi nudista strandon bukott le egy 57 éves férfi, aki a napszemüvegébe rejtett kamerát, de olyan is volt Balatonföldváron, aki pokrócba rakott kamerát. Egy másik férfi a győri Aranyparton a sapkájába rejtette a felvevőt, ő öltözködő kislányokat rögzített.

Korábban egy tanár buktatott le egy perverz kukkolót, aki táborozó kislányokat filmezett a Mosoni-Duna holtágánál Győrben 2019 és 2020 nyara között. A gátlástalan férfit 2021-ben jogerősen két és fél év börtönre ítélték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top