nlc.hu
Életmód

Kim Kardashian hasonmás

15 műtéten esett át már, hogy olyan legyen, mint Kim Kardashian

A dél-koreai nő szerint Kim Kardashian a világ legszebb nője.

Egy nő, aki 50 ezer dollárt költött műtétekre, hogy úgy nézzen ki, mint Kim Kardashian, azt mondja, az emberek már nem hiszik el, hogy Dél-Koreából származik.

A 28 éves Cherrie Lee, dél-koreai nevén Hanbyeol, mindig is a Kardashian családot bálványozta, és úgy gondolja, hogy Kim „a világ legszebb nője”.

Cherri, aki 20 évesen feküdt először a kés alá, 15 műtéten esett át mindössze nyolc év alatt: kapott dupla szemhéjat, három brazil fenékemelést, két mellnagyobbítást és számtalan arcműtétet… Mostanra 1050 köbcentiméteres implantátumok vannak mindkét mellében.

A részmunkaidős angoltanár így nyilatkozott: „Nem láttam magam idáig eljutni, de a műtétek rabja lettem. Minden alkalommal, amikor kés alá feküdtem, pozitív változást láttam, és szerettem. Mindig is szerettem volna elbűvölő, nagy melleket és Kardashian megjelenését. Kim mindig is inspirált, és ő a legszebb nő a világon az én szememben. Most teljesen más embernek nézek ki, mint korábban – nyugatinak nézek ki, és a koreai családom egy része már nem is ismer fel.”

Hozzátette, nem tervez több műtétet, elérte azt a külsőt, amire vágyott. „Egyetlen eljárást sem bánok meg, és ugyanúgy megcsinálnám újra – csak azt sajnálom, hogy miért nem tettem meg hamarabb!”

Cherri 2014-ben esett át első szemhéjműtéjén, egy kemény szakítást követően. Azt mondta, a szakítás után az önbizalma a mélyponton volt. 2019 és 2021 között három brazil fenékemelésen esett át. Közben volt orrműtéte, arccsontműtéte, állműtéte és két  zsíreltávolítása is, hogy vékonyabb legyen az arca. 

Cherri, aki jelenleg egyedülálló és Dél-Koreában él, azt mondja, szülei segítségének köszönhetően megengedhette magának a műtéteket.

Nem ő az egyetlen Kim Kardashian-megszállott: ez a brazil modell is rengeteget költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint a celeb.

 

Kim Kardashian és családja

Ő az igazi (Fotó: AFP)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top