nlc.hu
Életmód

Utolsó koncertjét adja az Omega

Trunkos András: „Eljött a búcsú ideje” – utolsó koncertjét adja az Omega együttes

Megható pillanatokban nem lesz hiány.

Őriszentpéteren biztosan hullajtanak pár könnycseppet a rajongók most hétvégén, ugyanis utoljára koncertezik az Omega együttes. A búcsúnak megadják a módját, mivel a háromnapos bulin rengeteg vendégfellépő lesz majd. 

Molnár György

Molnár György (Fotó: Korponai Tamás)

„Eljött a búcsú ideje. Ezt mi is tudjuk. Miután Mihály Tamással, majd Benkő Lacival és végül tavaly Mecky halálával a zenekar kétfősre csökkent, ki kell jelentenünk: itt a vége. Nincs többé Omega” – nyilatkozta a Borsnak Trunkos András, az együttes menedzsere. A két még élő tag, Debreczeni „Ciki” Ferenc, és Molnár „Elefánt” György lépnek majd színpadra.

„Omegásként biztosan utoljára állok színpadra. Az, hogy egyébként is utoljára, az az állapotomtól függ” – mondta Elefánt, akit idén műtöttek hólyagrákkal

„Biztosan mondhatom, hogy a zsebkendők is elő fognak kerülni, mert az átállásokban emlékezünk az elhunytjainkra, így Kóborra is: videókkal, koncertrészletekkel. Az Omega közösségtől való végső búcsúban tehát a színpadon is megelevenedik Mecky alakja, ahogy a szakralitás is: nagy erők fognak találkozni” – zárta szavait a menedzser. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top