nlc.hu
Életmód

Molnár Gina felmondása a Best-FM-nél

Élő adásban mondott fel a Best FM rádiósa

Molnár Gina szerint még Magyarország leggazdagabb embere sem akarja bejelenteni a dolgozóit.

Élő adásban jelentette be távozását a debreceni Best FM rádiótól Molnár Gina műsorvezető. Molnár arról beszélt búcsúüzenetében, hogy míg korábban a Best FM-et a vidéki rádiózás fellegvárának tartotta, de a politikai nyomás hatására ez a véleménye megváltozott és hosszú ideje csak átutazónak érzi magát az állomásnál.

Távozási szándékát megerősítették a katás változások is, hiszen azt tapasztalta, hogy a kormány gazdaságfehérítő szándékával ellentétben senki nem akarja bejelenteni a dolgozóit, még Magyarország leggazdagabb embere sem.

Bejelenteni senki sem fogja a dolgozóit, engem sem fognak, pedig bíztam benne, hogy 12 év után nőként, gyermekvállalás előtt ez nem kérdés, ha Magyarország leggazdagabb emberének dolgozom.

Ezzel Molnár vélhetően arra utalt, hogy a Best FM tulajdonosa papíron az a Sakalj (Szakály) Ferenc, akit Mészáros Lőrinc bizalmasának tartanak – írja a hvg.hu.

A bátorság nagyon egyszerű. Vessző után pontot kell tenni, és valahogy majd lesz

– tette hozzá.

Molnár Gina rádiós

Politikai nyomás miatt élő adásban mondott fel Best FM rádiósa (Fotó: Youtube)

A bátor elköszönés itt hallgatható meg:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top