nlc.hu
Életmód

Köllő Babett hétköznapi nő

Köllő Babett: „Sokan nem nézik ki belőlem, hogy ilyen hétköznapi vagyok”

A színésznő bár még gyerekkorában megtanult biciklizni, évekig nem pattant nyeregbe. Mikor ismét biciklizésre adta a fejét, kiderült, hogy teljesen elfelejtette, hogyan kell hajtani a kétkerekűt.

Igazi örökmozgó hírében áll Köllő Babett, akinek mindennapjait már a televíziós forgatások és a műsorvezetés határozza meg az utóbbi időben. A luxusfeleség azonban soha nem felejtette el, hogy honnan indult.

Köllő Babett

Fotó: TV2

„Bonyhádon nőttem fel, nálunk alapfelszereltség, hogy az ember lánya főz, mos, takarít. Én például a mai napig főzök, a nyár folyamán uborkát is raktam be savanyúságnak. Nekem ez természetes, csak sokan nem nézik ki belőlem, hogy ilyen »hétköznapi« vagyok” – mondta a Sláger FM-en Köllő Babett, aki gyerekkorában még egészen más életet élt, mint most.

„Bonyhádon rengeteget közlekedtem biciklivel, teljesen természetes volt, hogy ahova lehetett, oda biciklivel mentem. Aztán megváltozott az életem és kimaradt jó pár év, amíg nem ültem biciklire. Nemrég újra megkíséreltem és katasztrófa volt. Összevissza mentem, életveszélyes voltam és be kellett látnom, hiába mondják azt, hogy aki egyszer megtanult biciklizni, az soha nem felejti el…nekem ez mégis sikerült! Mindenkinek jobb, ha én soha többet nem biciklizem. (…) Fontos számomra a mozgás, kifejezetten jól esik, ha sportolhatok, mert a segítségével kimozgom a stresszt. Leginkább edzőterembe járok edzeni, nekem ez jött be, nagyon szeretem” – mondta a Sláger Reggelben Köllő Babett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top