nlc.hu
Életmód

Szarvas Andrea az étkezési zavaráról

Szarvas Andrea szépségkirálynő: „46 kilóra fogytam, de így sem láttam magam elég vékonynak”

Hosszan beszélt a megpróbáltatásairól a modell.

Szarvas Andrea korábban megnyerte a Magyarország Szépét, illetve a Love Island című műsorból is ismerhetik a nézők. A modell a TikTok-oldalán őszintén beszélt arról, hogy sokáig evészavarral küzdött.

Szarvas Andi

Fotó: RTL Sajtóklub

„Ez úgy kezdődött, hogy nem ettem és agyonedzettem magam a futópadon. Ennek annyira megéreztem az ízét, hogy 46 kilóra fogytam, előtte 58-60 lehettem, és semmi izom nem volt rajtam. Még így sem láttam magam jónak, elég vékonynak. A szépségverseny még nagyobb nyomást tett rám. Az étkezésemen nem változtattam, étterembe sem ültem be, csak azt ettem, amit én készítettem, és teljesen átmentem ketóba. Két évig csináltam, semmi szénhidrát” – emlékezett vissza Andrea, aki egy nap rosszul lett, ekkor gondolt arra először, hogy baj van. 

„Körmösnél ültem éppen, azt láttam, hogy minden homályos, nagy nyomást éreztem a fejemben. Otthon befeküdtem az ágyba, a kezem végig ott volt a telefonon, hogy ha kell, hívjam a mentőket vagy anyát. Azt hittem, hogy agyvérzést fogok kapni, olyan nyomást éreztem a fejemben” – mondta.

Elárulta, teljes kivizsgáláson vett részt és mivel rosszak voltak az eredményei, orvoshoz fordult. Ezután megkezdődött a hosszú gyógyulási folyamat, ami még mindig tart. „Most már az a baj, hogy nem tudom megállni, hogy egy croissant-t egyek, mert akkor bezabálok vagy 10-et hétvégén. Olyan roham jön rám, pedig nem vonok meg magamtól mindent hét közben sem. Most már egy komolyabb segítséget kértem, mert úgy érzem, hogy csak ez segíthet.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top