nlc.hu
Életmód

Nemazalányék az Ázsia Expresszben

Kitör a balhé Nemazalány és párja között az Ázsia Expresszben – videó

Volt, hogy már a játék feladásán gondolkodott az énekesnő.

Hamarosan a képernyőre kerül az Ázsia Expressz 3. évada, amit még idén májusban forgattak le. A TV2 kalandreality-jében Nemazalány Halastyák Fanni és párja, Szlépka Armand (VV Moh) is megmérettette magát.

Nemazalány

Nemazalány és párja, VV Moh – Fotó: Sajtószoba

Mint az előzetesből kiderül, a friss szerelmespárra nehéz idők várnak a Jordániában, Törökországban, Grúziában és Üzbegisztánban forgatott Ázsia Expresszben, többször is kitör közöttük a balhé. Sőt úgy tűnik, mintha az énekesnőnél többször szakadna el a cérna.

A szerelmesek amúgy mindössze 4 hónapos párkapcsolattal a hátuk mögött vágtak neki a kalandreality-nek. Indulás előtt úgy gondolták: vagy nagyon összehozza őket az Ázsia Expressz, vagy pedig rájönnek, hogy nem illenek egymáshoz. Ők mindenesetre az előbbiben bíztak. “Úgy vagyok vele, hogy most megismerjük egymás rigolyáit, és ki fog derülni, hogy mennyire passzolunk a nagyvilágban is egymáshoz”vélekedett még a forgatás előtt Fanni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top