Életmód

Bátor és kiemelkedő. Ez a SHERO, az answear.LAB legújabb, limitált kollekciója

Hosszú bőrkabátok, az alakot hangsúlyozó ruhák, blúzok, dekoratív rojtokkal díszített dzsekik, oversized gyapjúkabátok. Az answear.LAB SHERO kollekciója a legfontosabb őszi trendeket vonultatja fel, kiemelve a nők belső erejét, szabadságát és egyenlőségét.

Ki az igazi SHERO?

Wonder Woman vagy Catwoman nem pusztán a képregények világának kitalált figurái, hanem a feminizmus első rajzolt ikonjai. Nekik köszönhetően a női szerepek egyre fontosabbá váltak, míg végül uralni kezdték a férfi szuperhősök által dominált képzeletbeli világot. Életre hívták őket hogy a nőknek (és nem csak nekik) inspirációt, bátorságot és példát mutassanak. A hozzájuk hasonló hősnők megmutatták, hogyan védjük meg értékeinket, hogyan érjünk el célokat, hogyan harcoljunk, de megmutatták valódi erejüket is. Ilyen a SHERO – egy nő, egy szuperhős, akinek a legfontosabb fegyvere a belső ereje. Sok érzését elrejti, érzékeny, ugyanakkor képes megküzdeni az álmaiért és a saját feltételei szerint megvalósítani azokat. Kéz a kézben, más nőkkel együtt harcol a célokért és eszmékért, mert hisz a testvériség és a kölcsönös támogatás erejében.

Mit tartogat a kollekció?

A SHERO kollekció az ősz legdivatosabb trendjeit vonultatja fel. Gyapjúkabátok, bőr ballonkabátok, és bomber- és bőrdzsekik egyaránt színesítik a kínálatot. Az expresszív vonalvezetésű, oversized kabátok vagy a feltűnő, piros öltöny – bár férfiak ruhatárát idézik, mégis a 80-as évekre jellemző power suit trendre utalnak. Ez a sikeres, talpraesett nők stílusa. A test vonalait hangsúlyozó ruhák aszimmetrikus nyakkidolgozásokkal, fodrokkal vagy kivágásokkal azoknak kedveznek, akik magabiztosnak érzik magukat a testükben. A kollekcióban ezek mellett olyan alapdarabok is megtalálhatók, mint az erőt sugárzó szlogenekkel ellátott pólók. A légies, lágyan redőzött anyagok kontrasztja a jellegzetes sötét farmerrel és a természetes bőrrel érdekes, változatos megjelenést alkot. A kollekcióban a fekete, a szürke, a fehér és a bézs árnyalatai töltik meg élettel a darabokat, némi erőteljes vörössel megbolondítva. A tiszta, kifejező, erőteljes színek a kollekció üzenetét hangsúlyozzák, utalva a nők szupererejére.

A SHERO kollekció mögött az univerzális, nőies üzeneten kívül valami több is áll. Az answear.LAB márka nemcsak divatot teremt, hanem támogatni kívánja vásárlóit a való élet mindennapjaiban is. Az answear.LAB a kezdetektől fogva limitált kollekciókat hoz létre, és olyan kezdeményezésekben vesz részt, amik valódi támogatást nyújtanak a nőknek világszerte. Az elmúlt év ilyen projektje volt a Girl Power kollekció, aminek bevételét a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetségnek ajánlotta fel a márka. Útjára indult az I’m a feminist esemény is, melynek célja a feminizmus világnapjának megismertetése és az egyenlőség szerepének oktatása.

„Mindez arra inspirál bennünket, hogy további lépéseket tegyünk az úton, megalkotva például egy szuperhősnőkről szóló kollekciót. Az answear.LAB-nél hiszünk abban, hogy származástól, vallástól vagy szexuális irányultságtól függetlenül mindannyiunknak esélyt kell kapnunk arra, hogy kiteljesedjünk, hogy megvalósítsuk álmainkat és méltósággal éljünk. Szeretnénk megmutatni a nőknek, hogy megvan bennük az erő, ami miatt mindennap különlegesnek és mindenhatónak érezhetik magukat” – vallja Agnieszka Korsak, a márka igazgatója.

A limitált SHERO kollekció kizárólag az answear.hu webáruházban érhető el: https://answear.hu/s/shero-answearlab

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top