nlc.hu
Életmód

Szikora Róbert az X-Faktor mentorairól

„Elítélem azokat a mentorokat, akik csúnyákat mondanak a versenyzőknek” – Szikora Róbert a mai X-Faktorról

A zenész szerint a gonoszkodó mentorok egy életre elvehetik egy tehetség kedvét a szerepléstől.

Szikora Róbert, az X-Faktor korábbi mentora éles kritikát fogalmazott meg a mai műsorról és zsűrikről. 

Szikora Róbert

Szikora Róbert (Fotó: TV2)

Többeknél kiverte a biztosítékot a tehetségkutató hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzés, amelyben néhány visszautasított fotója látható, a következő felirattal: „Az esélytelenek”. A plakát érthető módon felbőszítette a kommentelőket: sértőnek, ízléstelennek és undorítónak tartották, majd az adminok egyből el is távolították a posztot. A Bors ennek apropóján megkereste az X-Faktor korábbi mentorát, Szikora Robit. 

„Jó pár éve nem nézem az X-Faktort. Őszintén szólva lenne rá időm, de már nem nézem. Ha felhívják rá a figyelmem, hogy van egy nagyon jó énekes, azt azért visszahallgatom – mondta a zenész, aki a 4. és 5. évadban Geszti Péter, Alföldi Róbert és Tóth Gabi társaságában kereste a tehetségeket. – Nálunk is előfordult, hogy egy zsűritársam nem úgy szólt a versenyzőhöz, ahogy szerintem illett volna. Én szóltam, hogy figyeljetek, ő haza fog menni a saját közösségébe, és lehet, hogy egész életében ezért fognak röhögni rajta. Nem szabad megalázni senkit. Elítélem azokat a mentorokat, akik csúnyákat mondanak a versenyzőknek. Ebbe a műsorba nem profik jönnek, hanem fiatalok, akik meg akarják mutatni magukat a tévében. Lehet, hogy egyébként tehetségesek lennének, de az a produkció nem sikerül jól. Nem szabad kiröhögni őket, mert egy egész életre elvehetik a kedvüket. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top