nlc.hu
Életmód

Epres Panni igyekszik pozitív maradni

Epres Panni: „Pozitív embernek tartom magam, a gyerekeimnek is mindig azt próbálom sugallni”

Epres Panni inkább csak a mának él, a napi problémákat oldja meg.

Nagyon sokan aggodnak a jelenlegi világhelyzetben, hogy mi lesz holnap. Hónapok óta zajlik a szomszédunkban az orosz-ukrán háború, folyamatosan drágulnak az élelmiszerek, a rezsiárak, energiaválság van. Szinte minden napra jut egy rossz hír, ami nem csak az átlagembereket, de a sztárokat is megviseli. 

Epres Panni

Epres Panni a Fókuszban

Epres Panni két éve maradt egyedül a gyermekeivel, amikor férje, Benedek Tibor elhunyt. Azóta egyedül áll helyt, és a mostani világhelyzetben igyekszik ezt a lehető legjobban csinálni. 

„A jövőmet illetően nem vagyok egy hosszú távra tervező. Valaki mondja meg, hogy mi lesz holnap. Az életfilozófiám, hogy mindig az adott problémán, az aktuális feladaton legyünk túl. Lehet, hogy ez egy menekülés, mert jobb nem tudni, mi lesz tíz-húsz év múlva. Pozitív embernek tartom magam, a gyerekeimnek is mindig azt próbálom sugallni, hogy mindent megoldunk” – mondta a Fókusznak a műsorvezető, aki arról is megosztott pár praktikát, ő hogyan spórol. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top