Életmód

Férfi vagy könyv? Amit először meglátsz ezen a képen, a legbenső gondolataidról árulkodik!

Szeretnél többet tudni a személyiségedről? Próbáld ki ezt az egyperces tesztet!

Hogy miért rajongunk az optikai illúziókba oltott személyiségtesztekért? Nos, a válasz rém egyszerű. Leginkább azért szeretjük az ilyen és ehhez hasonló képeket, mint ez a mostani, mert olyasmit láttatnak meg velünk, amit elsőre nem is biztos, hogy észre vennénk. Ráadásul az optikai illúziók észrevétlenül tornáztatják a szemünket és az agyunkat is.

És, ha mindez nem lenne éppen elég érv, nincs szórakoztatóbb módja, hogy egy rövid időre kiszakadjunk a napi hajtásból. A most következő egyperces személyiségteszt is tudja mindezt, ráadásnak pedig azt ígéri, hogy jobban megismertet minket a legbenső személyiségünkkel. És, hogy ehhez mit kell tennünk? Csak rá kell pillantanunk a képre, amit eredetileg egy Charles Meriot nevű TikTok-felhasználó osztott meg a követőivel. Íme:

Mit látsz a képen?

Te mit látsz a képen? (Fotó: Tiktok/Charles Meriot)

Mit láttál először a képen? Egy idős férfit? Esetleg egy halom könyvet? Mutatjuk, melyik választás, mit jelent.

Ha a könyveket láttad meg először:

A választásod azt mutatja, hogy rajongsz a tudásért és szívesen töltöd az időd a legkülönfélébb információk felhalmozásával. Tartózkodó és bonyolult személyiség vagy, aki még a legnehezebb helyzetekben is igyekszik alaposan átgondolt, racionális döntéseket hozni.

Mivel egyáltalán nem jellemző rád, hogy magukkal ragadjanak az érzelmeid, a környezeted elsőre – és másodikra is – kicsit hűvösnek és távolságtartónak talál majd. De ezzel nincs is semmi baj: ha megismernek rájönnek, hogy olyan típus vagy, akinek időre van szüksége ahhoz, hogy megnyíljon mások előtt.

Ha az idős férfit láttad meg először:

Alapvetően nyitott, emberszerető személyiség vagy. És még akkor se esnénk túlzásba, ha azt mondanánk: te vagy minden parti lelke. A saját szabályaid szerint életed az életed, és a döntéseidet sem mások véleménye alapján, hanem a belső hangodra figyelve hozod meg.

Mindig, minden körülmények között a szívedre hallgatsz, és általában nagyon jók a megérzéseid is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top