nlc.hu
Életmód

Mérete miatt senki nem akarta örökbe fogadni Bashert

Senki nem akarta örökbe fogadni ezt az óriási kutyát, de sorsa most jobbra fordult

Basher új gazdái mindent megtesznek azért, hogy jó élete legyen.

Basher, a mastiff sokáig várt arra, hogy megtalálja a végleges otthonát, vélhetően termete volt az, ami miatt sokaknak nem rá esett a választásuk, pedig a látszat csal, ő valójában egy szelíd óriás, ezt meg tudják erősíteni a cornwalli állatmentők is, akik majdnem másfél évig gondoskodtak róla.

Bashert egyébként viszonylag gyorsan örökbe fogadták, de az első család, aki hazavitte, pár nap múlva vissza is vitte a kutyát, és gondozóinak nagyon rosszul esett, hogy senki nincs, akinek ismét ráesne a választása.

„Mindannyian olyan erősen kötődtünk hozzá, és csak a legjobbat akartuk neki. Soha nem vesztettük el a reményt, hogy van valaki, akinek pont  kell. Basher imádott sétálni, és közben meglátogatni a teheneket, szerintünk azt hitte, hogy ő is egy közülük” – nyilatkozta Sammy Howard, az RSPCA Cornwall munkatársa, aki hozzátette, amikor nem sétált, szívesen szundikált, illetve ha nem aludt, kíváncsian figyelte az embereket.

Végül, 448 nappal érkezése után Basher megtalálta a tökéletes gazdit, akinél állítólag nagyon jól érzi magát, nem csoda, hiszen ők is nagyon odafigyelnek arra, hogy mindent megadjanak neki, amire csak szüksége lehet.

Basher, a kutya, amit sokáig nem akartak örökbe fogadni

Fotó: RSPCA Cornwall

(via The Dodo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top