nlc.hu
Életmód

Csecsemőgyilkosság Bábonymegyeren

Megfojthatta újszülött gyermekét egy nő Bábonymegyeren

A férje előtt is titkolhatta, hogy terhes.
rendőrség

Megfojthatta újszülött kisfiát egy nő Bábonymegyeren. A rendőrség egy névtelen bejelentés után kezdett el nyomozni a somogyi településen – számolt be az RTL Híradó. A fiatal anya csütörtökön, egy faházban szülhette meg a negyedik gyerekét, a rendőrök nejlonzacskóba csomagolva találták meg péntek este.

A helyiek szerint hiába kérdezgették, a 26 éves nő tagadta a terhességét. A férje teljesen összetört, zokogva mesélte el az RTL Híradónak, hogy a párja neki sem árulta el, hogy terhes. Azt mondta, ha szóba került a dolog, a nő mindig kimagyarázta magát. Miután pénteken megtalálták a halott babát, csak annyit mondott neki, hogy elvetélt.

A nő egyelőre őrizetben van, a napokban dönthet a bíróság a letartóztatásáról.

A nő és férje két éve házasodott össze. Együtt nevelik közös kislányukat és az asszony előző kapcsolataiból született két kisfiút. A környékbeliek csak jókat mondtak a családról, csak azt nem értik, hogy a nő miért tagadta még az utolsó napokban is a terhességét.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top