nlc.hu
Életmód

Folytatódik a Lakatos Márk - Tóth Gabi botrány

„Én legalább nem játszom meg magam” – Lakatos Márk ismét üzent Tóth Gabinak

Egy izgalmas celebháború van kialakulóban.

A hét elején Lakatos Márk egy TikTok-videóban üzent Tóth Gabinak. A stylist az énekeső szombati, Sztárban sztár leszek! című műsorban viselt ruháját szólta meg. Márk úgy fogalmazott, ami Gabin volt ruha, az egy „fekete, csöcskidobós, bulamutatós, igazi szado-mazo szerkó”, emellett pedig feltette a kérdést, „hova lett az imádkozó matyóbaba?”.

Lakatos Márk

Lakatos Márk (Fotó: Instagram)

Az énekesnő Instagramon válaszolt: „Manyika is beindult a Sztárban sztár indulásával együtt, hisz jól jön neki a figyelem bármi áron! Ezek szerint a velem kapcsolatos posztjai nagyot mennek, mert minden hétre akad nála egy. Manyikám, egészségedre!”

Most újabb videót készített Márk, melyben többek között azt is kifejti, nincs szüksége a külön figyelemre. 

„Figyelj, én 16 éves korod óta ismerlek, már akkor is összevissza beszélő, hebrencs vidéki fruska voltál, aki egyébként nagyon szerethető volt és nagyon jól énekelt – kezdte, majd így folytatta. – Én legalább nem játszom meg magam, én el tudom dönteni magamról, hogy Dr. Jekyll vagyok-e vagy Hyde, nem úgy, mint te, a te esetedben ez nem annyira egyértelmű. Az egyik héten Spéter Erzsébetnek öltözöl, imádkozó matyóbabának és veted a keresztet, amikor valaki egy durvább szettet vesz fel és metáldalokat énekel. Majd a következő héten egy olyan miniruhát – ami tökmindegy, hogy óarany, fekete vagy királykék – combcsizmával, amivel simán átvehetnéd a pornó-Oscart.”

A videóban arról is szót ejt, hogy a popszakma női szereplői az öltözékükkel akarják magukra felhívni a figyelmet, azonban ha Gabi esetében nem ez történik, akkor szerinte csúnyán kihasználják.

„Az is lehet, hogy igazából neked tényleg a csatornán dolgozó producerek használják ki az összes botrányodat azért, hogy a műsorra nagyobb figyelmet generáljanak. Akkor meg, szegényke, úgy jártál, mint Varga Irén, akit szintén kihasználnak, pedig állítólag te sokkal okosabb vagy, nem?”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top