nlc.hu
Életmód

Szülei meggyilkolása után veszett nyoma, 42 évesen talált rá a családja

Babaként veszett nyoma, 42 évesen találtak rá

Holly Millerről évtizedekig nem tudott semmit a családja.

Több mint négy évtizeddel ezelőtt meggyilkoltak egy házaspárt Houston egyik erdős részén, a kisbabájuknak pedig nyoma veszett, nem lehetett tudni, hogy mi történt vele, írja a 24.hu.

A lányt hosszú évekig keresték, és most, 42 évesen végre újra találkozhatott családjával, először nagymamájával ölelkeztek össze. „Szeretlek titeket… Köszönöm az összes imátokat. Isten vigyázott rám” – mondta a találkozáskor.

Az 1981-es gyilkossági ügyben sokáig nem tudtak előrébb lépni a nyomozók, tavaly viszont új nyomra leltek, a törvényszéki genealógia sikeresen azonosította a házaspárt, majd elkezdték keresni lányukat. Megtudták, hogy a kisbabát annak idején egy arizonai templomban hagyták, innen fogadták örökbe későbbi mostohaszülei. Holly Miller felnőtt, Oklahomában élt öt gyermekével.

Holly Miller és nagymamája

Fotó: Good Morning America/Youtube

A szülei meggyilkolásával kapcsolatos nyomozás azonban még nem zárult le, a texasi főügyészség arra kérte a lakosságot, hogyha az üggyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek, keressék fel őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top