nlc.hu
Életmód

Testmódosítás miatt rekorder házaspár

Nem a tetkók miatt lett Guinness-rekorder ez a házaspár

A body art iránti közös szenvedélyük hozta össsze őket.

Egy házaspár összesen 98 extrém testmódosítást hajtott végre magán, és ezzel bekerültek a Guinnness Rekordok könyvébe. A testmódosítások közé tartoznak a piercingek, mikrodermálok (piercing szerű testékszerek), testimplantátumok és egyéb módosítások is.

A Guinness World Records szerint az argentin Gabriela Peralta és az uruguayi Victor Hugo Peralta először 2014-ben érte el a legtöbb testmódosítás (házaspár) rekordját, ekkor összesen 84 módosítást hajtottak végre.

A nyilvántartást vezető szervezet szerint a pár összes testmódosítása azóta 98-ra nőtt.

A pár 24 évvel ezelőtt Argentínában egy motoros rendezvényen ismerkedett meg, és a testékszerek iránti kölcsönös érdeklődésük miatt összekötötték egymással az életüket. 14 éve házasok.

„Számomra a Guinness-rekordot birtokolni egy olyan jutalom, amelyet az élet ad a body art szeretetéért, és nagyon hálás vagyok, mert ez a rekord segített megvalósítani egyik nagy álmomat: 20 országba utazni, másokat megismerni, kultúrákat, és új barátságokat kötni szerte a világon” – mondta Victor Hugo Peralta a Guinness World Recordsnak.

A világ legtöbb testmódosításán átesett embere sokkal több piercinget és egyéb nyalánkságokat visel a testén. A  62 éves Rolf Buchholz a Guinness Rekordok Könyve szerint a világon a legtöbb piercinget viselő, illetve a legtöbb testmódosításon átesett embere.

A második rekord hivatalos beállításakor, 2020-ban szám szerint 516 testmódosításon volt túl. 453 piercing van a testében – ebből 158 az ajkaiban, 278 pedig a péniszében –, a bőrfelületeinek 90 százalékát tetoválások díszítik, a szemgolyóját feketére tetováltatta és több szubdermális implantátumot is beültettetett, köztük két szarvat a homlokába. Saját bevallása szerint a legfájdalmasabb beavatkozás mind közül a tenyerére készült tetoválás volt.

Az egyik német távközlési vállalatnál IT-szakemberként dolgozó Buchholz a legkevésbé sem kezdte korán a testmódosításokat. Az első tetoválását csak 40 évesen csináltatta meg, melyet az első piercing is követett, majd rövidesen teljesen rákattant a testmódosításokra. Az azóta eltelt bő két évtizedben korábbi önmagához képest gyakorlatilag teljesen felismerhetetlenné vált.

 

testmódosított házaspár

Fotó: Youtube

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top