nlc.hu
Életmód

Halálra gázolt a vonat két huszonévest Budapesten

Halálra gázolt a vonat két huszonévest Budapesten

Hétfő reggel találták meg a férfi és a nő holttestét a sínek mellett.

Halálra gázolt két embert a vonat a fővárosi Kerepesi úti felüljáró közelében – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese hétfő reggel az MTI érdeklődésére.

Hétfő reggel 7.19-kor érkezett a bejelentés a rendőrségre, miszerint

egy 20 körüli férfi és egy szintén 20 év körüli nő holttestét találták meg a sínek mellett

– tájékoztatott a BRFK.

A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit, jelenleg még folyik az adatgyűjtés az ügyben.

A MÁV-Start Zrt. egyik korszerû, villanymotorral hajtott, energiatakarékos, környezetkímélõ Stadler FLIRT vonatszerelvénye halad a Keleti pályaudvarról induló vasúti fõvonal egyik vágányán az Asztalos Sándor utca mellett

A MÁV-Start Zrt. egyik vonatszerelvénye halad a Keleti pályaudvarról induló vasúti fővonal egyik vágányán az Asztalos Sándor utca mellett, a Kerepesi úti felüljáró közelében. A kép illusztráció (Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László)

A Mávinform azt közölte a Facebookon, hogy rendőrségi helyszínelés miatt a városligeti elágazás és a kőbányai teherpályaudvar között csak egy vágányon haladhatnak a vonatok, emiatt a Budapest–Cegléd–Szolnok és a Budapest–Lajosmizse vonalon 15-30 perccel hosszabb menetidőkre kell számítani.

Később azt írták, hogy több járatuk is rövidített útvonalon vagy egyáltalán nem közlekedik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top