nlc.hu
Életmód

Magára hagyta 1 éves gyerekét az anya

Két év börtönt kapott a gyerekgyilkos anya

Teljesen elhanyagolta és embertelen körülmények között hagyta meghalni a kisfiát a fiatal nő, majd a Facebookon árulta a holmijait.
Börtöncella emeletes ággyal

Idén decemberben született ítélet annak a gyerekkínzó nőnek az ügyében, aki a rekkenő hőségben egy ablak nélküli lakásba zárta és magára hagyta 1 éves kisfiát, hogy elmehessen az autómosóba. 

Az RTL.hu értesülése szerint a 35 éves Stacey Davis kisfia nagyon komoly koponyatörést szenvedett, de nem vitte kórházba. Az asszony a rendőrségen azt mondta, hogy a fia elesett és beütötte a fejét, mégsem aggódott érte különösebben.

Stacey Davis végül évek óta tartó jogi procedúra után ismerte be, hogy bűnös, így 2 év börtönbüntetésre ítélték gyermekkínzás és gyilkosság miatt. A kínok között elhunyt Ethan édesapja annyit fűzött hozzá a történtekhez, hogy szívből örül, amiért végre megkapja a büntetését Stacey.

A DailyMail azokra a Facebook hirdetésekre is rábukkant, amelyekben a kegyetlen anyuka halott gyereke holmijait próbálta pénzzé tenni. Ethan babaruháit, hosszú és rövidnadrágjait, pizsamáit és játékait kínálta a világhálón.

Fotó: Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top