nlc.hu
Életmód

Lottónyertesek erre költötték a nyereményt

Nyertek a lottón, ezt a rég dédelgetett álmukat váltja valóra a fiatal pár

Ben és Holly korábban igencsak kiszámolták, mire költenek.

Ben és Holly éveken keresztül csak halogatta az esküvőt, hiszen a munka és a két gyerek mellett sem idejük, sem pedig pénzük nem maradt rá. Egy nap a családi chaten Ben édesapja rászólt Hollyra, hogy az EuroMillions lottón óriási nyereményt sorsolnak ki, ne felejtse feladni a lottót.

Lottónyeremény és a nyertesek

Fotó: Getty Images/seamartini

„Ben viccelődött, hogy ő nem hisz eléggé ezekben a szerencsejátékokban, hogy játsszon, de én arra gondoltam, hogy miért is ne, és vettem néhány jegyet online a National Lottery honlapján” – mondta Holly, aki végül megrakta számait, és milyen jól tette. 

Az életük gyökeresen megváltozott, hiszen elvitték az 1 millió fontos főnyereményt. A 39 éves Ben azóta megkérte Holly kezét, és már az esküvőjüket tervezik. Új házba költöztek, Holly pedig otthagyta a munkáját, hogy több időt töltsön a gyerekekkel. Ben ugyan nem adta fel a munkahelyét, de otthonról dolgozik, hogy a családjával lehessen.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top