nlc.hu
Életmód

Tóth Andi úgy érzi, elérte, amit szeretett volna

Tóth Andi: „A boldogság számomra pár pillanat az életben, amiért igyekszem hálás lenni a Jóistennek”

Az énekesnőnek több álma is beteljesült az elmúlt időszakban.

Tóth Anditól sokszor azért volt hangos a sajtó, mert valakivel éppen szópárbajba keveredett, vagy mélypontra került lelkileg. Az elmúlt időszakban viszont úgy néz ki, minden egyenesebe jött az énekesnő körül. Rátalált a szerelem, Marics Petivel több mint fél éve alkotnak egy párt, ráadásul már össze is költöztek és egy közös kiskutyával bővült a családjuk. 

Tóth Andi

Tóth Andi (Fotó: Trenka Attila)

Emellett mind a ketten kaptak egy széket a Sztárban Sztár zsűrijei között. A műsor sajtótájékoztatóján a Story magazin készített interjút Andival, aki elmondta, mit jelent számára a boldogság és új szerepe. 

A boldogság számomra pár pillanat az életben, amit igyekszem értékelni, és igyekszem hálás lenni a Jóistennek, hogy megadta nekem. Elértem azokat a dolgokat, amiket szerettem volna a karrieremben. Elértem, hogy zsűriszékben ülök, aminél nem hiszem, hogy van feljebb. Úgyhogy idén szeretném végre megélni a jó pillanatokat, kicsit lassítani, és a párkapcsolatommal, az álmaim kutyusával, az otthonunkkal lelki békét teremteni. Szeretnék kevésbé frusztrált lenni, mint az előző években” – fogalmazott Andi, aki arra is kitért, egy pillanatig féltek csupán a közös munkától kedvesével, de rájöttek, hogy így legalább még több időt tudnak majd együtt tölteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top