nlc.hu
Életmód

Csepregi Éva reagált Tóth Andi döntésére

Csepregi Éva Tóth Andi döntéséről: „Nem is értem pontosan a probléma lényegét”

Éva szerint nem szabadna ilyet tennie.

Tóth Andi a minap bejelentette, abbahagyja az éneklést, ugyanis egy ideje nem hoz neki boldogságot, amit csinál, pedig gyermekkora óta a zene jelentette számára az örömet. A szakma értetlenül áll a tehetséges énekesnő döntése előtt. Korábbi mentora, Szikora Róbert szerint Andi csak elfáradt és pihenésre van szüksége. 

Csepregi Éva

Csepregi Éva (Fotó: Olajos Piroska)

A Neoton Família énekesnője, Csepregi Éva megosztotta, ennyi idősen sokan megélik ezeket az érzéseket, amiket most Andi.

„Mindenki ilyen akar lenni, így akar énekelni, ilyen fantasztikusan táncolni, éppen ezért nem is értem pontosan a probléma lényegét. Neki a színpadon a helye! Nem is értem… A csúcson abbahagyni? Nem szabad ilyet tenni, mert ez egy hosszú pálya. Persze, vannak mélypontok, de hiszem, hogy ő ebben fogja meglelni a boldogságát, ha nem előbb, akkor később. Szóval ez szerintem csak egy hirtelen felindulásból elkövetett döntés, dacból visszaszólás az életnek – magyarázta a Blikknek az énekesnő, aki korábban szintén érzett már hasonlót. – Érdekes módon én is a pályám elején gondoltam, hogy inkább abbahagyom és tanulok, de az embernek muszáj felismernie, mi az életútja. Azt tudom tanácsolni Andinak, menjen el egy jó asztrológushoz, aki megnézi, hol a helye a csillagok között, és egy kineziológushoz, aki rendbe teszi a lelkét.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top