nlc.hu
Életmód

Tömegbe hajtó autós a Hungária körúton

Járókelők közé hajtott egy autós a Hungária körúton

A sérültek számáról egyelőre nincs hivatalos információ.

Szörnyű baleset történt Budapesten, a Hungária körúton kedd reggel. Egy autós a tömegbe hajtott a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésében. A helyszínre azonnal mentők és rendőrök siettek. A szemtanúk elmondása szerint több embert elgázolt, sérültekről egyelőre azonban nincs információja a Borsnak.

A lap megszólaltatott egy szemtanút, aki egyben áldozata is volt a balesetnek.

„8 óra 10 perckor történt, jöttünk a metrótól. Ott álltunk a zebránál, vártuk a zöld lámpát, amikor egyszer csak azt vettük észre, hogy egymás hegyén-hátán borulunk. Hátranéztem, és az a fekete autó arról jött, a Hungáriáról és felpattant a padkára. Elkezdtünk felállni és mindenki kérdezte, hogy ki milyen sérülést szenvedett. Aztán már itt volt a rendőrség” – mondta a lapnak Katalin, aki úgy tudja, egyedül a sofőrt ültették mentőautóba, az ijedtségen kívül a gyalogosok közül senki nem szenvedett komolyan sérülést. Egyedül egy fiú panaszkodott térdfájdalmakra.

FRISSÍTÉS: A Borsnak megszólalt a balesetet okozó sofőr párja. „Sajnos vezetés közben rosszul lett, azért történt a baleset” – mondta. A gépjármű vezetője a rendőröknek is azt mondta, hogy rosszul lett, ezért hajtott fel a járdára. A mentők kórházba vitték a 27 éves sofőrt. A balesetben ketten könnyebben megsérültek, őket a mentők a helyszínen ellátták. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Nemrég egy részeg férfi gázolt halálra egy 23 éves nőt a villamosmegállóban.

Hungária körút és Kerepesi út kereszteződése

Villamosok és személygépkocsik haladnak a Hungária körúton a Kerepesi úti kereszteződés közelében (Fotó: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top