nlc.hu
Életmód

Élő adásban ájult el a CBS meteorológusa

Élő adásban ájult el a meteorológus

A CBS időjósa már jobban van, de évekkel korábban már megtörtént vele, hogy élő adásban lett rosszul.
Alissa Carlson Schwartz meteorológus a CBS Los Angeles élő adásában, mielőtt rosszul lett

Élő adásban rosszul lett és elájult a CBS Los Angeles tévécsatorna meteorológusa szombat reggel – írja a TMZ.

Alissa Carlson Schwartz a 7 órás időjárás-jelentést mondta volna el a tévében, amikor hirtelen elfehéredett, a szemei felakadtak, előredőlt az asztalára, majd összeesett és a földre csúszott.

Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas felvétel!

Műsorvezető kollégái döbbenten figyelték az esetet, majd közölték, hogy egy rövid szünetet tartanak.

„Kollégánk, Alissa Carlson ma reggel 7 órai hírműsorunk alatt lett rosszul – mondta a TMZ-nek Mike Dello Stritto, a CBS Los Angeles alelnöke és hírigazgatója. – Szeretnék köszönetet mondani a munkatársainak, akik azonnal Alissa segítségére siettek és hívták a 911-et. Alissát jelenleg a kórházban kezelik.”

Az időjós később a közösségi oldalán jelentkezett be, azt írta, hogy rendben lesz, és megköszönte az aggódó hívásokat és üzeneteket.

A meteorológusnak állítólag korábban már volt egy hasonló rosszulléte egy másik csatornánál még 2014-ben, akkor szívbillentyű-rendellenességet diagnosztizáltak nála.

Sajnos olyan eset is előfordult, amikor valaki az élő adásban bekövetkezett rosszulléte után meghalt. Tavaly egy ismert angol rádiós szívrohamot kapott élő adás közben, és bár hamar kiérkeztek a mentők, nem sikerült megmenteni az életét.

(Kiemelt kép: CBS Los Angeles)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top